Termeni și condiții

Termeni si Condiții de utilizare

www.omniautentica.com

  1. Definitii

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul www.omniautentica.com.

Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o comandă.
Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzator, clientului.

Comandă – un document ce intervine ca formă de comunicare între Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – SC UADASI SRL, avand urmatoarele date de identificare:

 

E-mail:

contact@omniautentica.com

Telefon:

 0772.021.430

Adresa:

Str. G-ral. Gheorghe Magheru, nr.3, ap. 2, Oradea, jud. Bihor

Cont bancar – RO43BTRLRONCRT0CH2103001, CUI 46089660, J05/1244/2022

 

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Site-ul www.omniautentica.com este proprietatea SC UADASI SRL.

Acest document stabilește termenii și condițiile prin care puteți utiliza site-ul www.omniautentica.com  Conținutul acestui site (descriere, caracteristici, imagini, prețuri, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestuia. Accesul și utilizarea site-ului www.omniautentica.com se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos.

Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea expresă a termenilor și condițiilor reglementate mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea expresă  a acestor termeni și condiții,cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Intrucât, acesti termeni se pot modifica din timp în timp, vă rugam, să verificați periodic această secțiune pentru a fi la zi cu modificarile operate.

In situația în care nu sunteți de acord cu termenii si condițiile, nu accesați site-ul.

 

  1. Dreptul de autor, marca și proprietatea intelectuală

Accesul vă este oferit direct din contul dumneavoastră la site-ul www.omniautentica.com  și vă autorizează  să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul la copyright pentru informațiile existente pe acest site sunt deținute de SC UADASI SRL.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispozitie de SC UADASI SRL, prin intermediul site-ului care încalcă legislația românească sau internațională în materie de drept de autor- Legea 8/1996, OUG 123/2005 si Legea 329/2006 și in materie de proprietate intelectuală implică răspunderea civilă sau penală.

SC UADASI SRL iși rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea site-ului și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există  dovada ca scopul este alterarea sau distrugerea site-ului, a conținutului sau securității acestuia, sau incercarea de a discredita sau ataca SC UADASI SRL produsele, serviciile si/sau angajatii acestuia.

Orice eventual litigiu în legătură cu site-ul este de competența instanței de drept comun, de la sediul SC UADASI SRL sau in conformitate cu legea speciala.

 

  1. Acces

Scopul utilizării acestui site, il reprezintă prezentarea de produse, destinate vânzării prin intermediul SC UADASI SRL. Orice utilizare în alte scopuri decât aceasta nu este permisă.

Pentru a obține acces la site, respectiv la serviciile și informațiile puse la dispozitie prin el, necesită obligativitatea accesului la Internet precum și cont de acces cu abonament plătit.

SC UADASI SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru securitatea liniei dumneavoastră de comunicare cu site –ul www.omniautentica.com .

Prin termenul de ,, utilizator,, al acestui site se intelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

 

  1. Reguli de utilizare

Nu sunt permise; copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, a materialelor și informațiilor existente pe acest site, încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop; încercarea de a testa vulnerabilitatea sistemului sau accesarea oricăror servere sau servicii care nu sunt publice, fără autorizație;  încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting prin orice mijloace; folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de SPAM. Încălcarea acestor reguli atrage raspunderea civilă sau penală după caz .

 

  1. Disponibilitatea serviciului

SC UADASI SRL își rezervă dreptul de a modifica sau chiar intrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile oferite prin intermediul acestui site.

SC UADASI SRL nu este răspunzător față de utilizator,(orice persoană fizică, juridică sau institutie) pentru eventualele modificari, suspendari sau întreruperi a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

SC UADASI SRL poate schimba oricand atât conținutul cât și condițiile de folosire a site-ului.

 

  1. Preturile

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.omniautentica.com sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.

 

  1. Comenzile

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinată de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc). Site-ul www.omniautentica.com, respectiv Vanzatorul, nu pot fi trasi la raspundere pentru informatii introduse eronat.

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant al Vanzatorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea Comenzii.

Vanzatorul poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii: esuarea / invalidarea tranzactiei online; neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei; date incomplete sau incorecte ale Clientului; activitatea Clientului poate produce daune Vanzatorului/partenerilor; cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate; alte motive obiective, ca de exemplu – fara a se limita la – situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

In cazul in care un Produs/Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat, Vanzatorul se obliga sa informeze Clientul asupra acestui fapt si, in cazul in care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, sa returneze in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de incetare a Contractului.

 

  1. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Plata se face online, prin card bancar, prin intermediul unei institutii de autorizare a Tranzactiei care in prezent este banca Transilvania Romania.

 

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele personale colectate sunt confidentiale. Conform Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,a legii 190/2018 privind GDPR, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzatorul are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, statistica, servicii de informare, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.omniautentica.com si cu utilizarea si prelucrarea de catre Vanzator, afiliatii si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, audit, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul de acces la datele cu caracter personal, dreptul la rectificare asupra datelor, dreptul de a sterge datele prelucrate, dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor personale, dreptul de portabilitate a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Clientul isi poate exercita drepturile in baza unei cereri scrise, inaintata catre SC UADASI SRL.

Vanzatorul nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe  Vanzator  pentru niciun fel de prejudiciu. 

In concret, Vanzatorul solicita Utilizatorului/Clientului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare (nume, prenume si adresa de email valida pentru cont de Utilizator cu privire  prin formularul de contact, atunci cand Utillizatorul intra in corespondenta cu Vanzatorul) si respectiv respectarea unei obligatii legale (nume, prenume, sex, varsta, email, telefon si adresa, pentru Clientii care doresc achizitionarea Produselor, carora site-ul www.omniautentica.ro le emite facturile aferente acestor achizitii).

Utilizatorii/Clientii vor primi comunicari comerciale, prin newsletter sau mailing list, numai in masura in care si-au dat consimtamantul expres pentru aceasta, selectand optiunea corespunzatoare din modulul „Abonare la Nesletter”, si vor avea oricand la dispozite optiunea dezabonarii automate.

Reclamantul care doreste inlaturarea anumitor date personale trebuie sa faca dovada interesului legitim, si anume ca este persoana afectata de prelucrarea nelegala a datelor respective. 

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare, Regulamentul 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor dateLegea 190/2018 privind GDPR, Legea 365/2022 privind comertul electronic, OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.